18/07/2024

Fetița Andreei Bănică, o mica prințesă la botezul fratelui ei. Ce rochiță superbă va purta Sofia

Fetița Andreei Bănică va face senzație la botezul fratelui său. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine în care apare Sofia, într-o rochiță superbă albă.

Fetița Andreei Bănică vrea să arate perfect la botezul lui Noah, așa că și-a ales o rochiță pe placul ei. Mama ei a făcut fotografia publică și le-a arătat prietenilor virtuali cum se va îmbrăca Sofia la petrecerea de botez organizată mânie, 7 mai.

Fetița Andreei Bănică va atrage cu siguranță toate privirile la botezul micuțului Noah

„Sofia își dorește cea mai frumoasă rochiță pentru botezul lui Noah Andrei Marie Ollie #7mai #duminică”, a scris Andreea Bănică pe contul de socializare. Andreea Bănică va oferi un spectacol pe cinste la petrecerea de botez. Copleșită de emoții, artista pune la punct ultimele detalii legate de petrecerea de care s-a ocupat personal. Vedeta va avea o surpriză de proporții pentru cei prezenți, după cum anunță Antena Stars.

„În momentul ăsta am emoţii. Îmi fac unghiuţele. Mă aranjez pentru aceste două zile mari. Sâmbătă îi serbăm ziua Sofiei, iar duminică îi facem botezul lui Noah Andrei. Iniţial am vrut să serbăm ambele în aceeaşi zi. Sofia şi-a dorit ziua ei separat. Şi am zis să nu se supere copilul. A doua zi trezeşte-te şi hai la scăldătoare.

Vor veni cei mai apropiaţi prieteni ai noştri. Cei care ţin la noi şi cu care avem o relaţie frumoasă de prietenie. Vor fi cam 100 şi ceva de persoane. Va fi ceva mai restrâns nu ca la nuntă. O să avem o trupă care va cânta toată seara. Naşii sunt naşii noştri de cununie. De data asta Noah Andrei va avea două năşice. Va mai fi şi o bună prietenă de a mea”, a spus Andreea Bănică recent la Antena Stars.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *