18/04/2024

EXCLUSIV/ Fiul Zinei Dumitrescu a eșuat în tentativa sa de a înstrăina câteva proprietăți ale mamei sale. A încercat să-i vândă și terenurile!

Mama Zina a rămas fără toată agoniseala sa de-o viață, dar mai are niște pământuri luate împreună cu o prietenă, ce nu au putut fi vândute. Fiul Zinei Dumitrescu a eșuat în tentativa sa de a le înstrăina.

A strălucit cândva, pe podiumurile de prezentare, iar prin mâna sa au trecut o serie de modele celebre.

În prezent însă, Zina Dumitrescu își trăiește bătrânețea într-u azil de bătrâni, iar toată agoniseala sa de-i viață s-a cam dus pe ”apa sâmbetei”. Ea nu a luat cu ea, în căminul de lux unde se află acum nici măcar o blană sau o bijuterie, din numeroasele pe care le avea, dar pe care, potrivit mărturisirilor apropiaților, fiul său le-a vândut deja. Directorul azilului unde se află aceasta, Ioan Cassian, recunoaște că fosta creatoare nu mai are absolut nimic.

”În casă nu mai are nimic, nici blănuri, nici bijuterii, nici bani. Practic, tot ce a câștigat, ea cam în asta a investit. Acum primește haine de la o prietenă din Germania”, a mărturisit acesta.

Mai mult, Cassian spune că fiul său a încercat să-i vândă și terenurile pe care le are la Moara Vlăsiei, dar nu a reușit.

”Din ce știu, un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut vinde nimic, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă sî cumpere doar o cotă parte”, a adăugat acesta pentru Libertatea.

Nu a mai văzut-o de trei ani!

Zina Dumitrescu, uitată de fiul ei la azil și de sărbători: Cătălin Negreanu e în Elveția

Zina Dumitrescu nu și-a mai văzut fiul de trei ani. De atunci, ea nu mai știe nimic de el. Cum băiatul său a abandonat-o, mama Zina a acumulat datorii imense, la care însă directorul azilului, prieten cu fosta creatoare, a renunțat de dragul acesteia.

Pe 1 aprilie s-au făcut trei ani de când fiul său nu a mai văzut-o. Și nici nu sunt șanse să vină la ea. Eu i-am transmis că nu are legătură cu banii, nu-i cere nimeni socoteală, nici nu mai contabilizez restanțele, dar să vină să-și vadă mama. Zina e foarte dezamăgită”, a mai spus acesta.   

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *