30/11/2021

Andreea Berecleanu, alături de părinții ei. Cea mai frumoasă ipostază de familie

Andreea Berecleanu, alături de părinții ei. Prezentatoarea de televiziune este foarte atașată de mama și de tatăl ei.

Andreea Berecleanu este considerată una dintre cele mai delicate și mai elegante prezențe de pe micile ecrane din țara noastră.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală.

Mămică a doi copii, vedeta, care în urmă cu câteva zile a lipsit de la pupitrul știrilor, are o relația cu totul aparte cu părinții ei.

Andreea Berecleanu, alături de părinții ei. „Zi binecuvântată”

În Duminica Floriilor, Andreea Berecleanu, care a mărturisit recent de ce boală suferă, le-a făcut o surpriză extrem de plăcută fanilor.

Le-a făcut urări celor care poartă nume de floare printr-un mesaj însoțit de una dintre cele mai frumoase ipostaze de familie, în care apare alături de părinții ei.

„Zi binecuvântată! Zi cu importantă semnificație religioasă și personală pentru cei care se serbează astăzi. La mulți ani! Cu drag, eu și ai mei!”, a transmis Andreea Berecleanu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.