18/05/2021

Un afacerist roman din Italia a fost facut K.O de baietii de la Parazitii !!

Numele Silviu Damschin nu spune mai nimic, desi galateanul care este protagonistul acestui articol a tot facut eforturile ca numele lui sa capete rezonanta. A incercat chiar sa obtina un post de consilier la alegerile locale dintr-un sector al Romei, insa intentia a fost sortita esecului si mai avea putin ca sa zboare pe Luna ca sa fie sigur ca macar asa cineva il va vedea… cu alti ochi.

Damaschin ar putea duce o viata linistita in capital Italiei, dupa ce a reusit sa faca bani frumosi: a devenit proprietarul unei agentii de turism, al unui hotel dar si a catorva hosteluri din Roma. Ambitios, el a devenit si presedinte al unei asociatii romanesti si a facut o platforma media pentru comunitatea de romani de-acolo.

Nimic rau in asta, daca nu s-ar fi ajuns intr-un punct in care palaria s-a dovedit a fi prea mare pentru galateanul care vrea sa fie afacerist, ambasador, politician, de toate! A vrut sa fie jurnalist, insa a picat testul grav.

O experienta care pentru el trebuia sa fie momentul maxim de glorie, a fost de fapt unul stanjenitor, incat filmarea pe care a facut-o poate ajunge viral pe internet.

Prezent la un concert dintr-un club din Roma, recent, unde cant ape scena trupa Parazitii, Damaschin a facut reporterul si a icnercat sa intre in culise, dupa cantare, pentru a obtine un interviu de la baieti. Ce a urmat insa depaseste orice imaginatie!

Damaschin: In cateva secunde vom depasi usa celor de la Parazitii. Deja imi este teama! Deja tremur, deja tremor. Salut Cheloo! Sunt fanul numarul 1
Cheloo: Am si eu o vorba. Sa moara fanul meu numarul 1

Damaschin isi regleaza vocea si se face ca nu aude: Buna seara, suntem de la Blue Show, unicul show despre vedete, cu si despre vipuri, sa incercam sa-i strumphim pe aceste VIP-uri din Romania care au facut.. o mare cale pana in Romania.

Membrii trupei Parazitii raman muti de uimire cand aud de intentiile “strumphiene” ale galateanului.

Freakadadisk scutura din cap si-l intreaba: Sa ce?

Damaschin: Sefu’, sunt la inceput de cariera..

Freakadadisk: Nu conteaza. Sa-i strumphim??

Cheloo: Hai sa trecem la intrebari, ca nu se strumpheste nimeni

Damaschin pune o intrebare… incuietoare. ”Am o singura intrebare: Paulo Lagana a ramas foarte suparat ..”

Cheloo: Am o singura dorinta. Daca asta-i intrebarea, iesi afara! Mars!

Damaschin a iesit umilit, cu capul lasat, din camera, jurandu-si probabil ca se va lasa de meserie.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.