08/06/2023

FOTO EXCLUSIV. Ionuț Dolănescu, viață de barosan pe tărâm american. Are casa gard în gard cu faimosul parc Walt Disney

Ionuț Dolănescu e pasăre rară prin România, fiindcă, deși are casă aici, petrece cea mai mare parte a anului în SUA, țara de adopție. Pe tărâm american, cântărețul duce o viață de invidiat.

Ca și mama lui, apreciata interpretă Maria Ciobanu, care s-a mutat alături de Camelia Filip, sora solistului, în Los Angeles, California, Ionuț a fost convins de familia să investească într-o casă pe teritoriu american, pe care a dat circa 250.000 dolari.

“Îmi iubesc țara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult bună. Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World”, ne-a declarat Ionuț, care e atât de mândru este de costumul popular românesc, încât se îmbracă în ie cu brâu la toate întâlnirile și petrecerile românilor inclusiv la slujbele bisericii ortodoxe din oraș!

Oricât ar fi de ocupat cu cariera – până la urmă, el aduce bani în casă și asigură viața în lux a întregii familii -, Ionuț e foarte atent cu educația celor mici. “Iancu este prea mic pentru cursuri, va împlini trei ani, însă Ioana Maria și Vlad Ionuț sunt înscriși la școală, în Celebration, Orlando, să învețe limba engleză și să se familiarizeze cu sistemul de învățământ american. Ei vin în țară, în România, odată pe an, cu mine și Doinița, pe perioada verii”, a  povestit pentru Libertatea fiul preferat al regretatului Ion Dolănescu.                                                     

Ionuț Dolănescu, viață pe tărâm american.E fan al echipei de hochei Tampa Bay

Locul unde a ales să-și stabilească familia este de vis, Oceanul Atlantic fiind relativ aproape. “La o oră de mers cu mașina este Cocoa Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din Florida, unde mergem mai tot timpul. De asemenea, cosmodromul și centrul spațial de la Cape Canaveral.

Locul ăsta este unul minunat, cu oameni frumoși, unde trăiești ca într-o vacanță continuă, iar copiilor le priește asta. Avem și prieteni români în zonă, și o foarte frumoasa biserică ortodoxă”, a mai povestit solistul, care, la 45 de ani, nu a renunțat la sport și, ca susținător, este nelipsit la meciurile disputate acasă de echipa locală de hochei, Tampa Bay.

“Locul acesta te îmbie să faci mișcare, să te încarci mereu cu energie”, zice Ionuț, care, în tinerețe, a locuit vreme de patru ani într-un alt loc unde avea plaja aproape: Sidney, Australia.

Citește și: 

Post-ul FOTO EXCLUSIV. Ionuț Dolănescu, viață de barosan pe tărâm american. Are casa gard în gard cu faimosul parc Walt Disney apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *