25/07/2021

Octavian Strunilă, în conflict cu Paul Ipate la Jocuri de celebritate

Octavian Strunilă, în conflict cu Paul Ipate la Jocuri de celebritate, în noul sezon ce va începe în această seară. Probele noi, momentele amuzante, invitații de seamă și distracția pe măsură sunt ingredientele devenite deja clasice, care vor face ca telespectatorii să se distreze alături de Bobo, Strunilă și Ipate.

Octavian Strunilă, în conflict cu Paul Ipate, în ediția din această seară.  Strunilă își scoate asul din mânecă și îl cheamă în echipa lui pe Cătălin Neamțu, unul dintre cei mai buni oameni din industria show-urilor de improvizație din România. Echipa lui Strunilă se completează cu Doinița Oancea și cu prietena ei, Majda.

Octavian Strunilă, în conflict cu Paul Ipate, cel care îi este și prieten

De cealaltă parte, Paul Ipate răspunde la provocarea lui Octavian, avându-l în echipă pe Cosmin Natanticu, un alt actor excelent pe scena de improvizație, cu “Mama natură”, Roxana Ionescu și invitatul acestora, Hara. Telespectatorii vor vedea cele două echipe de celebrități luptându-se pe cinste pentru premiul de 10.000 de lei. Nu vor lipsi conflictele, momentele amuzante și energia pozitivă care îi va ține pe cei de acasă în fața televizoarelor.

“Din momentul ăsta s-a terminat tot, Natanticu, nu mai câștigi nimic!”. Momentele amuzante sunt aduse și de probele Perechea potrivită, Litere încrucișate sau Monoton, unde Natanticu îi cere lui Bobonete să depuncteze echipa adversă pe motiv că a trișat. Proba Mima perfectă aduce un moment comic, atunci când Strunilă, în loc să mimeze cuvântul “Banchet”, mimează cuvântul “Baschet”.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.