13/08/2022

EXCUSIV / Cristi Enache a ajuns mai slab ca niciodată și e de nerecunoscut. ”Mănânc atât cât trebuie”

Solistul cu cea mai lungă carieră în a face fetele să suspine, Cristi Enache de la Direcția 5, a ajuns doar piele și os!

Din slab a ajuns și mai slab, are circa 75 de kilograme  și asta datorită faptului că –zice el-se simte extraordinar în pielea sa, un pic mai strâmtă. Cristi , care a descoperit mișcarea după ce s-a despărțit de logodnica sa, profesor de aerobic, și chiar dacă a ajuns la stadiul în care își donează întreaga garderobă, căci a dat jos circa 15 kilograme, este mai fericit ca niciodată. Cristi Enache, în vârsta de 40 de ani, povestește că nu a făcut nimic special să slăbească.

Cristi Enache de nerecunoscut! A slăbit dând la pedale

 

În zilele călduroase îl ajută plimbările lungi cu bicicleta iar în rest mânâncă destul de cumpătat. Iar până să-și regăsească greutatea ideală din punctul său de vedere, a durat circa 2 ani. ”Mănânc atât cât trebuie, nu mă înfometez, nu mi-am dorit să slăbesc apelând la diverse suplimente de pe raftul pentru slăbit din farmacii”, ne-a declarat  solistul care, la anul, împlinește 20 de ani de când cântă alături de Direcția 5.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.