15/07/2024

EXCLUSIV/ Puștoaica lui Boureanu a pus-o la punct pe Valentina Pelinel fără drept de apel: ”Nu mai ai tu fund de bicicletă BMW!”

Puștoaica lui Boureanu, Laura Dincă, eleva care i-a devenit iubită înainte de majorat, nu glumește când se simte atacată și ripostează cu îndrăzneala specifică vârstei. Iar Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu tocmai a aflat asta. Pe pielea ei.

Puștoaica lui Boureanu i-a arătat recent Valentinei Pelinel cine este șefa. Șefa lucrurilor rămase la fostul politican după partaj. Fără nicio explicație logică sau argument plauzibil, actuala iubită a lui Cristi Borcea și-a amintit că a lăsat în urmă, după divorțul de Boureanu, o bicicletă marca BMW a cărei valoare ajunge la câteva mii de euro, și a decis că o vrea. Ca să facă lucrurile să pară oficiale, Pelinel și-a pus avocata să facă o solicitare în urmă cu câteva săptămâni. Solicitare rămasă fără răspuns.

A dezarmat-o cu replici ferme

Valentina Pelinel suferă din greu pentru Cristi Borcea. „Trebuie să ducem crucea asta”

Surse apropiate lui Boureanu ne-au dezvăluit faptul că Valentina nu a acceptat să rămână la stadiul de tentativă de a recupera bicicleta, ci a făcut chiar ea solicitarea. Și nu doar o dată. Se pare că această insistență complet nejustificată, născută la patru ani de la divorț i-a picat cam greu la stomac Laurei, titulara din casa lui Boureanu care, fără să se gândească prea mult, a luat-o la trei, păzea!, pe iubita lui Borcea. ”Nu mai ai tu fund de bicicletă BMW!”, i-ar fi strigat puștoaica fostului model care, acum 11 luni a devenit mamă. Iar restul replicilor au fost atât de ferme, încât, spus apropiații, blonda, care nu e nici ea cea mai mieroasă dintre prințese, a fost dezarmată. Cum au stat de fapt lucrurile, cel mai bine știu ele două. Un lucru însă este cert: în momentul de față, bicicleta e la Laura.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *