15/07/2024

Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete nu și-a revenit după moartea mamei lui. Parcă a îmbătrânit peste noapte

Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete nu și-a revenit după moartea mamei lui. Cristi Sfetcu este marcat de dispariția celei care i-a dat viață și acest lucru și-a pus amprenta pe fizicul său.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie anul acesta. Pe 27 aprilie, Cornel Galeș, soțul său, i-a făcut parastasul de 40 de zile.

Fiul cel mic ar regretatei artiste nu și-a revenit după moartea acesteia. Cristi Sfetcu este de nerecunoscut față de cum arăta în urmă cu un an.

Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete nu și-a revenit după moartea mamei lui. Încercănat și grizonat

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, Cristi Sfetcu a făcut publică o fotografie. Nu a renunțat la doliu nici după ce au trecut peste 40 de zile de la moartea mamei sale, Ileana Ciuculete.

Însă durerea și-a pus amprenta și pe fizicul său. Este încercănat, are barbă și părul i-a albit, fiind schimbat față de felul în care arăta anul trecut.

„Ce ne facem, mă nea Cristiene, că îmbătranim”, i-a scris un internaut.

Cristi Sfetcu este fiul Ilenei Ciuculete din căsnicia cu interpretul de muzică populară Valeriu Sfetcu. El mai are un frate, Mugurel.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *