15/07/2024

Gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la “Te cunosc de undeva!”

Gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la “Te cunosc de undeva!”. Prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, dar și jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, promit noi transformări de senzație și minunate călătorii muzicale, într-un spectacol care nu trebuie ratat.

Sore va cânta o piesă sensibilă, dar foarte dificilă, transformată în Adele, “Cuza” va fi un oltean pur sânge, cu ochi jucăuși și voce puternică, marele artist Tudor Gheorghe, în timp ce Ruby va interpreta “Ioane, Ioane”, precum inegalabila Mirabela Dauer.

 “Cuza” va fi un oltean pur sânge, cu ochi jucăuși și voce puternică, marele artist Tudor Gheorghe,

“Cuza” va fi un oltean pur sânge, cu ochi jucăuși și voce puternică, marele artist Tudor Gheorghe

Alex Vasilache va fi talentata, bizara și multpremiata artistă britanică Annie Lennox, Biu Marchetti va cânta “Pata, Pata”, un single de platină al agitatei senegaleze Coumba Gawlo, pe când Daniel Max Dragomir  îl va imita pe vulcanicul Joey Tempest, solistul trupei suedeze Europe.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor transforma în două dive adevărate și de-a dreptul speciale în lumea muzicală internațională, Bette Midler și Cher, Bianca Sârbu ne va aminti cu drag de nemuritorul Dan Spătaru, iar Anda Adam va fi o blondă voluptoasă care prin glasul ei a influențat stilul country, americanca Dolly Parton.

Seara va fi deschisă de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay care, de data asta, vor cânta împreună cu Nidia, fiica celebrului compozitor Horia Moculescu.

Seara va fi deschisă de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay

Seara va fi deschisă de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay

Telespectatorii Antenei 1 vor putea vedea sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cine va realiza cea mai bună transformare a ediției.

Apropo, știi care sunt secretele concurenților de la Te cunosc de undeva? Motivul pentru care Biu Marquetti plătește facturi uriașe la telefon!

Gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la “Te cunosc de undeva!”

Gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la “Te cunosc de undeva!”

Post-ul Gală magică a transformărilor, în seara de Înviere, la “Te cunosc de undeva!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *