14/06/2024

Magicianul de la Romanii au Talent a făcut praf două tinere care l-au acuzat că le-au copiat linia de tricouri recent lansate. Satiru Antonio a înjurat ca șa ușa cortului

Magicianul de la Romanii au Talent a făcut praf două tinere care l-au acuzat că le-au copiat linia de tricouri recent lansate. Este vorba despre Antonio Satiru, care a devenit cunoscut în urmă cu 6 ani, în cadrul show-ului de talente.

Magicianul de la Romanii au Talent, Antonio Satiru, s-a enervat la culme pe două tinere care l-au acuzat pe nedrept, după cum chiar spune. Acesta a postat pe contul de socializare un mesaj dur la adresa acestora, pe care ulterior l-a șters.

Magicianul de la Romanii au Talent a făcut praf două tinere care l-au acuzat că le-au copiat linia de tricouri recent lansate. Satiru Antonio  a înjurat ca șa ușa cortului

Magicianul de la Romanii au Talent a creat o adevărată isterie în mediul virtual

Cuvintele tânărului magician, care și-a arătat talentul, în ultima perioadă,  în mai multe emisiuni tv, sunt greu de reprodus și de făcut publice.

Magicianul de la Romanii au Talent a făcut praf două tinere care l-au acuzat

Satiru Antonio  este cel mai mare magician din România și măsoară 2,10m. Acesta  a reusit performanta de a -i impresiona pe cei de la Romanii au Talent prin momentul sau extrem de periculos cu lame de tăiat. La numai 16 ani a avut ocazia de a juca pe scena Teatrului de Comedie in spectacolul “Magic Las Vegas, sefu’!” al Teatrului de Magie, interpretând rolul unui iluzionist american dar și pe scena Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” în spectacolul Teatrului de Magie, realizat in coproductie cu TNO, “Hazard”.

Magicianul de la Romanii au Talent a făcut praf două tinere care l-au acuzat

În urmă cu doar câteva zile, Antonio a anunțat că și-a lansat propria linie de tricouri, care conțin diverse mesaje. Odată cu acest proiect, se pare că tânărul și-a atras și antipatii, din partea „concurenței”.Suntem aproape gata sa lansam colectia de haine. În cateva zile lansam linia de tricouri”,  a scris el pe Facebook.

Post-ul Magicianul de la Romanii au Talent a făcut praf două tinere care l-au acuzat că le-au copiat linia de tricouri recent lansate. Satiru Antonio a înjurat ca șa ușa cortului apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *