14/06/2024

EXCLUSIV / Știe ea de ce i-a ales! Fostul și actualul iubit al Mihaelei Rădulescu, surprinși făcând același lucru!

Celebrul refren al Lidiei Buble, “noi gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel” li se potrivește, surprinzător sau nu, fostului și actualului iubit ai Mihaelei Rădulescu. O fi de vină tiparul după care îi alege diva?

Dani Oțil și Felix Baumgartner au în comun chiar mai multe lucruri decât știam… ori bănuiam. Pe lângă faptul evident că îi atrage același tip de femeie, că sunt amândoi “sclavii” fiorului dat de sporturile extreme – matinalul de la Antena 1 turează mo­toare de enduro și mașini de raliu, iar Felix explorează văz­­­­duhul în elicoptere și, din când în când, sare din stratosferă – și că au o slăbiciune pentru cauzele umanitare, se pare că românul și austriacul gândesc la fel. Ce i-a trădat? La câteva zile distanță și cel mai probabil fără să știe unul de celălalt, Dani și Felix au postat fotografii cu ei prinși de niscaiva treabă, alături de comentariul “Man at work”. Adică: “Bărbat la lucru”.

Pentru cine se aș­tepta ca Dani să se fi luat după Felix avem o veste proastă: a fost invers. Felix i-a urmat lui Dani și “la lucru”, exact ca-n iubire…

Felix șurubărește la elicoptere detașat, ca un mecanic auto de la service, care își cunoaște mașina ca pe propriile șosete

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *