23/05/2024

EXCLUSIV/ Tatăl Andreei Bălan a primit instrucțiuni clare. Participarea la botez, condiționată de tăcere

Tatăl Andreei Bălan a primit instrucțiuni clare. Săndel Bălan nu mai face nici un pas care ar putea s-o supere pe celebra lui fiică.

Andreea Bălan și George Burcea i-au pregătit un botez ca-n poveste fetiței lor, acum în vârstă de șase luni. Cei doi și-au invitat la acest eveniment important din viața lor, care va avea loc sâmbătă, la Palatul Bragadiru, atât rudele, cât și prietenii, așa că s-a ajuns la o petrecere mare, cu 100 de invitați.

Ce are Andreea Bălan pe masa de Paște. Soțul ei a făcut cozonaci

 

La botez va participa și Săndel Bălan. Vedeta a ținut să facă pace cu părintele său, fiindcă și-a dorit ca bunicul să nu lipsească de la creștinarea singurei sale nepoate.

Ce a făcut Săndel Bălan după ce a văzut primele fotografii de la nunta fiicei sale. Reacție de milioane

I-a trasat însă instrucțiuni clare: nu are voie să dea nici un fel de declarații despre botez, în caz contrar riscând, cel mai probabil, să fie exclus pe ultima sută de metri de pe lista invitaților. Săndel Bălan s-a conformat.

“Andreea mi-a interzis să dau vreo declarație, nu vreau să intru cu ea în conflict. Îi respect dorința. Pot doar să spun că o să fiu acolo”, a fost singura declarație făcută de tatăl artistei.

De ce s-au temut n-au scăpat: e vreme rea                        

Andreea și George au amânat până acum botezul fiicei lor pentru că și-au dorit ca evenimentul să aibă loc într-o zi cu soare.

“Noi nu suntem prietenii gerului”, declara în urmă cu ceva timp soțul artistei.

Iată însă că de ce le-a fost frică nu au scăpat. Ella Maya va fi creștinată într-o perioadă cu vreme total nefavorabilă. Forțată de împrejurări, vedeta și-a luat măsuri ca fetița sa să nu răcească și i-a pregătit hăinuțe mai groase, inclusiv căciuliță.

Post-ul EXCLUSIV/ Tatăl Andreei Bălan a primit instrucțiuni clare. Participarea la botez, condiționată de tăcere apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *