25/06/2024

Nepotul Cameliei Enciu a fost dat dispărut. Familia prietenei Adrianei Bahmuțeanu, în stare de alertă

Nepotul Cameliei Enciu a fost dat dispărut. Prietena cea mai bună a Adrianei Bahmuțeanu a povestit în direct la tv, prin ce momente grele trece familia ei.

Nepotul Cameliei Enciu a fost dat dispărut. Bărbatul a plecat spre locul de muncă, însă nu a mai ajuns. Nimeni nu știe nimic de el.

Nepotul Cameliei Enciu a fost dat dispărut. Familia prietenei Adrianei Bahmuțeanu, în stare de alertă

Nepotul Cameliei Enciu a fost dat dispărut de pe 14 Aprilie

De pe data de 14 nu l-a mai văzut nimeni. Trebuia să se ducă la serviciu. De atunci nu a mai fost văzut nicăieri. Are 35 de ani. Şohan Ionel Cezar îl cheamă. Nu e căsătorit. Probabil tocmai avea o prietenă. Am înţeles că tocmai a pierdut o sarcină. Nu ştie nimeni ce s-a întâmplat cu el. Am fost la IML să verific. El nu era violent. Bea, dar nu era violent. Ne-a spus că vrea să îşi ia zilele. Luăm în calcul orice. Este a şaptea noapte în care nu a ajuns acasă. Azi am fost la spitale. Mâine merg la poliţie”, a povestit Camelia Enciu la Antena Stars. Oricine are informaţii cu privire la locul în care se află nepotul Cameliei Enciu este rugat să sune la 112.

Post-ul Nepotul Cameliei Enciu a fost dat dispărut. Familia prietenei Adrianei Bahmuțeanu, în stare de alertă apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *