25/06/2024

Fostul fotbalist Tony Scappaticci a fost găsit mort în apartamentul său. Decesul rămâne învăluit în mister. Trei copii au rămas orfani

Fostul fotbalist Tony Scappaticci a fost găsit mort în apartamentul său. Decesul rămâne învăluit în mister. Trei copii au rămas orfani.

Nord-irlandezul Tony Scappaticci avea doar 48 de ani și se retrăsese în anul 2000. Corpul său neînsuflețit a fost descoperit ieri în apartamentul în care locuia. Poliția nu a dat detalii despre această moarte suspectă, ținând cont de faptul că „Scappi” era totuși în floarea vârstei. În urma lui au rămas trei copii orfani.

Fostul fotbalist Tony Scappaticci a fost găsit mort: „Era foarte popular”

Cine a fost Tony Scappaticci? Un nord-irlandez care a obținut cea mai mare distincție a carierei în 1992, când a cucerit cu Glenavon Cupa Irlandei De Nord. „Scappi” a mai jucat la Bangor City, Newry City și Banbridge Town.

„A fost un fundaș stânga de clasă. Puternic în duelurile aeriene și foarte bun la deposedări. Avea calități să ajungă mai sus. A fost component de bază al echipei noastre care a câștigat Cupa în 1992. Ea un tip foarte popular”, a declarat Adrian Teer, președinte la Glenavon.

Mesajele fanilor curg după teribila veste a morții lui „Scappi”

Nu cu mult timp în urmă, și în Irlanda a fost un caz similar, cu un fotbalist aflat chiar în activitate.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *