30/11/2021

EXCLUSIV/Ce a făcut Brigitte Sfăt după ce a anunțat despărțirea de soțul ei

Ce a făcut Brigitte Sfăt după ce a anunțat despărțirea de soțul ei. Ei bine, deși pe plan personal, lucrurile nu merg deloc bine, pe plan profesional totul merge din plin. În această seară, bruneta și-a inaugurat magazinul de haine, situat într-un mall din Capitală.

Ce a făcut Brigitte Sfăt după ce a anunțat despărțirea de Ilie Năstase. Bruneta nu pare că suferă prea mult.

Ce a făcut Brigitte Sfăt după ce a anunțat despărțireade fostul tenismen

Deși a mărturisit că a plecat din locuința soțului ei, la cererea acestuia, Ilie Năstase a fost totuși prezent alături de aceasta, la inaugurarea magazinului. Fostul tenismen nu a venit cu mâna goală, ci i-a adus vedetei un trandafir roșu. Să fie acesta un semn de împăcare?

Ce a făcut Brigitte Sfăt după ce a anunțat despărțirea de soțul ei

Ce a făcut Brigitte Sfăt după ce a anunțat despărțirea de soțul ei. Ilie Năstase a venit la eveniment cu un…trandafir roșu

Foto: Adrian Manolache

„Proiectul l-am demarat în luna noiembrie a anului trecut, când am dat drumul la online. Amenajarea magazinului a durat cam o lună de zile. Noi ne adresăm fetelor care doresc să fie bine îmbrăcate și băieților care doresc să impresioneze fetele. Avem haine pentru toate buzunarele, două firme care nu există în România

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.