29/05/2024

EXCLUSIV/O balerină, viitoarea câștigătoare de la “Românii au talent”? Andi Moisescu, declarații neașteptate despre concurenți și colegii din juriu

O balerină, viitoarea câștigătoare de la Românii au talent? Dacă Andi Moisescu are talent… vrăjitoresc și stă bine la capitolul previziuni, sunt toate șansele să fie așa. Vedeta care jurizează concursul de talente de la PRO TV, alături de Andra, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu, spune că o fetiță care promite să devină una dintre cele mai mari balerine ale lumii ar putea învinge în finala celui de-al optulea sezon.

“Românii au talent”, show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș, va începe în curând la PRO TV, iar Andi Moisescu a făcut primele dezvăluiri despre ce urmează să vedem pe micul ecran.

O balerină, viitoarea câștigătoare de la Românii au talent? Andi Moisescu așa crede…

“Am văzut (la preselecții – n.r.) o fetiță care cred că va ajunge una dintre marile balerine ale lumii. N-am reținut vârsta, oricum, extrem de fragedă, dar cu atât mai puternic a fost impactul! Am văzut acolo o limită pe care nu-mi închipuiam că un copil o poate atinge în materie de exprimare a emoției prin dans. Nu m-ar mira să câștige chiar ea marele premiu”, ne-a mărturisit Andi Moisescu, completând că numărul susținut de micuța concurentă a fost unul care l-a emoționat până la lacrimi – “acesta și actul pe care l-am recompensat cu butonul auriu și pe care l-am trimis cu multă încredere direct în semifinală”.

Show pe scenă, show și la masa juriului: vedetele s-au ridicat de pe scaune și au început să danseze

Se pare că nu doar concurenții, ci și jurații promit momente unice în noul sezon. Fotograful show-ului a imortalizat clipele în care cei patru “uită” de jobul pe care-l au și, animați de melodia interpretată pe scenă, încep să danseze. “Sunt neastâmpărați toți. Un an în plus în buletin nu i-a potolit câtuși de puțin, dimpotrivă! Poate și de unde am început să ne obișnuim și mai mult unii cu alții”, a comentat Andi despre colegii lui.


EXCLUSIV/Experiențele care au traumatizat-o pe Adela Popescu: “Plecam cu fața roșie și burdușită de bube!”

Post-ul EXCLUSIV/O balerină, viitoarea câștigătoare de la “Românii au talent”? Andi Moisescu, declarații neașteptate despre concurenți și colegii din juriu apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *