14/06/2024

Bianca Drăgușanu, cu folie de aluminiu în cap. Fanii au reacționat imediat

Bianca Drăgușanu, cu folie de aluminiu în cap. Așa a apărut vedeta pe contul de socializare, după ce a făcut publică o imagine realizată la salonul de înfrumusețare.

Bianca Drăgușanu, cu folie de aluminiu în cap și ochelari de soare, la salonul de înfrumusețare. Fanii s-au amuzat pe seama fotografiei și au reacționat imediat.

Bianca Drăgușanu, cu folie de aluminiu în cap pe contul de Facebook

Bianca Dragusanu și-a înfășurat tot capul în folie de aluminiu, dar și gâtul. „Cum să porți ochelari în salon?!”, „Ești cea mai tare”, „Bravo, tare apariție”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. Bianca Drăgușanu se pregătește intens pentru botezul fetiței sale, care va avea loc pe 7 mai.

Deja de câteva luni bune, Bianca Drăgușanu face și desface pentru organizarea botezului fiicei sale, Sofia Natalia. Micuța în vârstă de șapte luni va fi creștinată duminică, iar evenimentul va fi sărbătorit ca la casele mari. Și cum obrazul subțire cu cheltuială se ține și doar o fată are mamă, Bianca a sărit peste ofertele de barter și a pus la bătaie toți banii pentru a ca totul să iasă după dorințele ei. Cea mai grea parte a operațiunii a fost găsirea localului și nu s-a zgârcit deloc, alegând unul de pe maul lacului Herăstrău, unde meniul se va ridica la aproape 300 de euro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *