29/05/2024

Gigi Becali mai transferă un jucător de la Viitorul: ”Vreau să-l iau, mi se pare interesant”

Gigi Becali mai transferă un jucător de la Viitorul: ”Vreau să-l iau, mi se pare interesant”. FCSB îi are în lot pe Florin Tănase, Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Romario Benzar, Ionuț Larie și Denis Alibec, jucători trecuți pe la Viitorul lui Gică Hagi, dar mai un fotbalust de la echipa „Regelui”.

„Vreau să-l iau pe Cicâldău de la Hagi, mi se pare un jucător interesant. N-am renunțat nici la Moruțan”, a anunțat patronul FCSB-ului la Pro X.

Alexandru Cicaldau (stâbga). Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Cicaldau (stâbga). Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali mai transferă un jucător de la Viitorul. Vrea să-i vândă pe Alibec și pe Budescu

În stilul său arhicunoscut, Gigi Becali a dat tot din casă. A spus cine e de vânzare, dar s-a și ambalat, pronunțând prețuri exorbitante pentru jucătorii lui.

Man ne-a câștigat meciul azi. O să-i spun lui Gnohere, fără supărare, dar nu se compară cu Alibec. Nu mă interează să vând jucători tineri. Pot să plece Alibec, Budescu.

Man, Tănase și Florinel Coman e tripleta mea de aur, vreau să defilez cu ei. Dacă Man va costa 50 de milioane, nu voi lua 42, poate voi lua 48, dar nu 42″, a spus patronul roș-albaștrilor pentru sursa citată. 

CITEȘTE ȘI: 

ANALIZĂ/ Val de scumpiri de la 1 octombrie. Energia, gazele, carburanții și călătoriile cu taxiul vor costa mai mult

 

Post-ul Gigi Becali mai transferă un jucător de la Viitorul: ”Vreau să-l iau, mi se pare interesant” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *