15/07/2024

Fetița Andreei Antonescu a atras toate privirile. Cu ce s-a încălțat Sienna la o emisiune tv

Fetița Andreei Antonescu a atras toate privirile atunci când a apărut încălțată cu o pereche de ghetuțe cu puf. Sienna și artista au fost invitate la o emisiune tv și au făcut senzație cu ținutele lor.

Fetița Andreei Antonescu a atras toate privirile cu ținuta purtată la o emisiune tv. Chiar dacă are aproape șase ani, Sienna este în pas cu moda și asta datorită mamei sale, care are grijă să o îmbrace cu cele mai deosebite haine.

Fetița Andreei Antonescu a atras toate privirile. Cu ce s-a încălțat Sienna la o emisiune tv

Fetița Andreei Antonescu seamănă tot mai mult cu mama ei

Deși mulți o critică și consideră că acest stil nu i se potrivește Siennei, fiind încă micuță, interpreta nu ia în seamă răutățile. Ba mai mult, de curând i-a făcut pe plac fetiței sale și i-a vopsit părul roz.  Fetița Andreei Antonescu are părul roz. Pentru că noul ei look a atras numeroase critici, interpreta le-a povestit tuturor de ce i-a dat voie să facă asta.

Post-ul Fetița Andreei Antonescu a atras toate privirile. Cu ce s-a încălțat Sienna la o emisiune tv apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *