23/05/2024

FOTO EXCLUSIV Prima formație dance românească, Class din nou pe scenă, după 10 ani!

Surpriză de proporții, prima formație dance românească, Class s-a reunit și a urcat din nou pe scenă la  zece ani de la ultimul album lansat, totodată de la dizolvarea proiectului.

Cei care, în 1995 au înregistrat un succes colosal cu ”A dui doina”,  Mihaela și Vlad Cernea, dar și Florin Cojocaru, au acceptat să susțină un nou concert Class pentru nostalgici dar și pentru tânăra audiență, show ce a avut loc la începutul weekendului, într-un spațiu inedit, Halele Carol din București și s-a bucurat de un mare succes.  Trupă din prima generație a tinerilor de după Revoluție, la 23 de ani de la înființare, Class a recapitulat părți esențiale din istoria muzicii de discotecă, succese ca: ”Toată lumea”, ”Te visez mereu”, ”Într-o zi”, ”Luna mi-a zâmbit”, ”Ocean în deșert”, ”Castel de nisip” ori ”Mama spunea”.

 

Class din nou pe scenă, după 10 ani!

Chiar dacă formația, prin componența căreia au mai trecut solistele Mihaela Florea (1995-2002) și Anca Badiu (2002-2006), a încetat de mult activitatea concertistică, totuși Vlad și Mihaela Cernea au mai înregistrat în propriul studio piese, ultima fiind ”Brigada” , scoasă în 2014.

În prezent, Mihaela Cernea se ocupă de micuțul ei băiat, Leon, care, la 11 ani are propria trupă, Alarma. Leon este toboșar asemeni unchiului său, talentatul Bubu Cernea dar și bunicului său, veteranul muzician Mișu Cernea, baterist ce a cântat cu unele dintre cele mai vechi titulaturi muzicale rock românești- Mondial și Sfinx (actualmente Sfinx Experience).

Vlad Cernea se împarte între propriul studio de înregistrări și firma de sonorizare a tatălui său, unde se ocupă de echipa tehnică și este inginer de sunet, iar Florin Cojocaru s-a remarcat mai mult pe la festivalurile motocicliștilor, el fiind  unul din membrii fondatori în țara noastră al unei unități afiliată uneia dintre marile frății de motocicliști la nivel mondial.

 

 

 

 

 

 

Post-ul FOTO EXCLUSIV Prima formație dance românească, Class din nou pe scenă, după 10 ani! apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *