14/06/2024

Un român de 24 de ani se va căsători cu un fost preot care ar putea să-i fie bunic. L-a adus să-i cunoască… părinții!

Florin Marin, un român de 24 de ani, urmează să se căsătorească cu un fost preot anglican de 78 de ani și care a recunoscut că este homosexual după ce s-a pensionat.

Philip Clements a fost preot până la 60 de ani și în tot acest timp a fost obligat să își țină secretă orientarea sexuală. Abia în 2007, când a ieșit la pensie a putut să mărturisească faptul că este homosexual și spune că atunci a început să își trăiască cu adevărat viața.

În urmă cu doi ani, fostul preot l-a întâlnit pe un site de matrimoniale gay pe Florin Marin, un tânăr român, fost model care lucra ca chef într-un restaurant din Buckinghamshire, care este cu 54 de ani mai tânăr decât el. În luna martie, Philip l-a cerut pe iubitul său în căsătorie și după o ceremonie restrânsă prin care să formalizeze parteneriatul civil, cei doi intenționează să se mute în România.

Philip Clements și Florin Marin intr-o limuzina

Fostul preot susține că deși a fost dedicat muncii sale, abia după ce a ieșit la pensie a putut să fie el însuși. ”Știam că era ceva diferit în mine, dar am preferat să mă dedic muncii și să ascund acest lucru. Am avut mai mulți prieteni de ambele sexe, dar nu am avut niciodată relații intime. Totul s-a schimbat atunci când l-am cunoscut pe Florin. Căutam pe cineva cu cine să am o relație mai apropiată, iar acum consider că nu trebuie să mai resping  ceea ce sunt cu adevărat”, a explicat Philip Clements.

Philip Clements și Florin Marin in fata casei lor din Susex

De cealaltă parte, tânărul român spune că nu este ceva ieșit din comun să aibă o relație cu o persoană mult mai în vârstă decât el. ”Toți prietenii mei știu că îmi plac persoanele în vârstă pentru că au mai multă experiență de viață”, a declarat Florin.

Recent, invitat la „Răi da’ Buni”, Florin a povestit că i-a făcut cunoştinţă familiei sale cu iubitul lui mult mai matur şi, potrivit spuselor sale, aceasta nu a avut nimic împotrivă: „A cunoscut-o pe mama. Nicio reacţie. Foarte frumos. Provin dintr-o familie foarte educată, cu bun simţ”.

Ceremonia va avea loc luna aceasta. „Mergem la primărie. Nu se face în biserică. Mergem la Oficiu Stării Civile cu prieteni şi cu martori, apoi facem alte lucruri pe parcursul zilei. Ne mutăm într-un apartament în Bucureşti. Seara, prietenii vor veni la o petrecere. Noi doi aici vom trăi. Poate că oamenii de aici nu cred în căsnicia noastră, dar asta nu ne va împiedica să trăim în acelaşi apartament. Voi lua numele lui şi viceversa”, a povestit preotul de 78 de ani.

Post-ul Un român de 24 de ani se va căsători cu un fost preot care ar putea să-i fie bunic. L-a adus să-i cunoască… părinții! apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *