05/06/2023

Fiica lui Carmen Harra s-a măritat în secret. Ceremonia a avut loc la sfârșitul anului trecut

Fiica lui Carmen Harra s-a măritat în secret, în luna decembrie a anului trecut. Alexandra a vrut ca evenimentul să fie discret și acum așteaptă cu nerăbdare să devină mamă.

Fiica lui Carmen Harra s-a mărita, iar mama ei a dat-o de gol. Deși în urmă cu doar câteva luni, declara că nu vrea să se mai căsătorească, ei bine, acest lucru s-a întâmplat în secret.

Fiica lui Carmen Harra, mireasă în secret

„Fiica mea s-a măritat în decembrie. A vrut să fie totul privat. Ei sunt foarte fericiți. Fericirea este într-un cuplu să nu te certi. Opriti conflictele daca vreți să fiți fericiți! Alexandra nu este încă gravidă, dar vrea sa fie, a declarat Carmen Harra la tv.

În luna septembrie a anului trecut, Carmen Harra a intrat în direct la tv, prin Skype, iar fiica ei, Alexandra Harra, prin telefon. „Mi-e teamă să semnez, dar cred în superstiţie. Eu nu la nuntă mă gândesc. Mă gândesc la proiectele pe care le avem. Suntem bine aşa cum suntem. Nu mă grăbesc să mă mărit. Am frică de divorţ”, a declarat Alexandra Harra la Antena Stars.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *