25/01/2022

Dana Rogoz pleacă în Thailanda. Actrița le cere sfatul fanilor. „În speranța că ne veți ajuta…”

Dana Rogoz pleacă în Thailanda, pentru a petrece o vacanță relaxantă alături de soțul și băiețelul ei. Actrița le-a cerut sfatul fanilor, pentru a fi sigură că va alege zona potrivită.

Dana Rogoz pleacă în Thailanda, în perioada martie-aprilie, împreună cu soțul și băiețelul ei. Vedeta a postat pe blogul personal un mesaj, în care le mărturisește prietenilor virtuali, ce dorințe are, în privința cazării.

Dana Rogoz pleacă în Thailanda împreună cu fiul și soțul

„(…) Așa cum scriam mai sus, ne pregătim de o plecare în Thailanda. Pentru asta, vă cer ajutorul. Noi am călătorit destul de mult prin Asia, dar culmea e ca in Thailanda – o destinatie atat de la moda in ultimii ani – nu am ajuns. Așadar, hai sa va zic ce căutam, în speranța că ne veți putea ajuta cu niste sfaturi. Vrem sa calatorim in perioda martie – aprilie. Nu ne dorim zonele excesiv de turistice, plajele mega aglomerate, cu viață de noapte, cluburi etc. De asemenea, nu dorim sa vizitam zonele cu risc de malarie (granița cu Myanmar, Cambodgia sau Laos) și nici zonele in care accesul la un spital, în caz de urgență, să fie complicat”, a scris Dana Rogoz.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.