25/01/2022

Tatăl lui Smiley a avut parte de o surpriză de proporții. Ce melodie i-a dedicat artistul

Tatăl lui Smiley a avut parte de o surpriză de proporții din partea artistului. Acesta a postat pe contul de socializare un filmuleț, în care apare într-un restaurant.

Tatăl lui Smiley are toate motivele să fie mândru de fiul său. Artistul i-a făcut o dedicație specială, pe contul de Facebook. „O dedicație specială pentru tata”, a fost mesajul artistului. Este vorba despre melodia „Sunt vagabondul vieții mele”, interpretată de formația localului în care se afla prezentatorul de la Românii au talent.

Tatăl lui Smiley, surprins la ceas de seară

Fanii i-au apreciat gestul și l-au felicitat. „Să-ți trăiască tatăl”, „Bravo, foarte frumos”, „Ce gest drăguț din partea ta”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Artistul este mândru de familia lui, care l-a susținut mereu în carieră. Andrei Maria, alias Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, este foarte atașat de mama sa, Ioana Maria, cea care de altfel vine și îi gătește și-l ajută la treburile casnice. Părinţii lui Smiley măruturiseau acum ceva vreme că îşi doresc ca acesta să se aşeze la casa lui şi să le dăruiască nepoţi. Părinţii lui Smiley au povestit şi desopre una dintre năzdrăvăniile pe care artistul le-a făcut în copilărie. ”Era foarte energic de mic. A folosit o petardă pe timpul verii. I-a dat foc pe balcon, a ars perdeaua”, a spus mama lui Smiley, care este director administrativ la casa de producţie a fiului ei. ”Suntem mândri de ce a realizat în muzică şi în televiziune. Mândria noastră e că a fost ales ambasador UNICEF. Munceşte până la epuizzare”, a afirmat tatăl artistului.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.