18/04/2024

Fiica lui Marius Țeicu, din nou pe mâna medicilor. Patricia trebuie să facă o nouă operație

Fiica lui Marius Țeicu, din nou pe mâna medicilor. Se pare că Patricia trebuie să facă o nouă operație la stomac. Din fericire nu este ceva grav, însă este necesară, pentru ca lucrurile să nu se complice.

Fiica lui Marius Țeicu, din nou pe mâna medicilor, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni a avut prima apariție tv, după ce s-a vindecat de cancer. Atunci, Patricia a făcut mărturisiri emoționante.

Fiica lui Marius Țeicu, din nou pe mâna medicilor. Patricia trebuie să facă o nouă operație

Fiica lui Marius Țeicu trece din nou prin emoții mari

I s-a făcut transplant la Spitalul Fundeni din Capitală, iar după ce s-a aflat că are nevoie de sânge oamenii au sărit rapid în ajutorul ei.

„Am un tată extraordinar și îi mulțumesc lui Dumnezeu… Am renăscut. Mă rog în fiecare zi și le mulțumesc oamenilor. În fiecare dimineață, îi iau la rând și le mulțumesc. Începând cu Dumnezeu, cu oamenii, cu toată lumea care m-a ajutat. Sunt alt om și sunt schimbări. Ți se schimbă prioritățile. Vezi lucrurile altcumva”, a declarat Patricia Țeicu la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la ProTv.

„În anul 2015, deodată, mi-au apărut niște bubițe. Și am crezut că e pe fond nervos. Că mă agit. Și eu pun pasiune în tot ce lucrez. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei. Eu nu răceam. N-am avut nimic. de aia nu mergeam la doctor. Am crezut că bubițele sunt pe fond nervos și am stat vreo trei luni și nimic. Când am văzut că nu trec, m-am dus la dermatologie, acolo mi-au descoperit că am turbeculoză, n-aveam niciun simptom. Apoi, mi-au descoperit un tip de leucemie foarte nou. la noi nu există. Prin japonia este așa ceva, virusul HTLV”, a povestit fica îndrăgitului compozitor Marius Țeicu.

Post-ul Fiica lui Marius Țeicu, din nou pe mâna medicilor. Patricia trebuie să facă o nouă operație apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *