25/06/2024

După succesul clar cu CS Ceptura, la care a fost prezent și Hamza Younes, petroliștii l-au săbătorit pe Mircea Dridea la restaurantul Pomul Verde | VIDEO

După succesul clar cu CS Ceptura, la care a fost prezent și Hamza Younes, petroliștii l-au săbătorit pe Mircea Dridea la restaurantul Pomul Verde.

Petrolul 52 Ploiești a învins pe CS Ceptura, 7-0, în runda a 22-a a Ligii A Prahova, într-un meci disputat vineri seară, pe arena Ilie Oană. ”Lupii” s-au desprins la 7 puncte de CS Blejoi în fruntea ierarhiei și sunt ca și promovați pentru meciul de baraj în liga a treia.

La joc a fost prezent și fostul supergolgheter al Petrolului, tunisianul Hamza Younes (52 de meciuri, 34 de goluri pentru ”lupi”, cu care a cucerit și Cupa României). Legitimat azi la Xanthi, echipa lui Răzvan Lucescu, din Grecia, africanul e căstorit cu o ploieșteancă. De o lună sunt părinții unei fetițe. Numele lui Hamza, 30 de ani, a fost scandat de suporteri, iar într-un interviu pentru sportonlineph.ro, postul unde s-a transmis live meciul, fotbalistul a spus că și-ar dorit să revină la Petrolul la un moment dat!

Mircea Dridea, președintele de onoare al Petrolului, i-a făcut cunoștință cu Mădălin Mihailovici, reprezentantul viitorului sponsor al echipei.

Petrolul Ploiești – CS Ceptura 7-0 (5-0)
Stadion: “Ilie Oană”. Spectatori: 1500.
Au marcat: Păun (1), Cl. Tudor (18), Stănescu (29), N. Popescu (36), D. Gheorghe (44), I. Dumitrescu (52), Nițescu (70)
Petrolul: Nițache – Catană, Chiriță (46 Alecsandru), Prunescu, Velisar – Cl. Tudor (cpt) (59 Nițescu) – N. Popescu (46 I. Dumitrescu), Vintilă, G. Păun, D. Gheorghe – Stănescu (67 A. Radu). Antrenor: Octavian Grigore.
CS Ceptura: V. Popescu – Lascu, Năstase, D. Popescu (cpt), M. Teodorescu (46 Cârtoaje) – R. Radu (82 Burducea), Năftănăilă, P. Toader, A. Neagu (59 Negrea) – C. Dumitrache, Fl. Matei (67 Al. Stroe). Antrenor: Viorel Manolache.
Cartonașe galbene: Teodorescu (10), D. Popescu (60), R. Radu (76)
Au arbitrat: Mihai Safta (Iordăcheanu) – Eduard Neagu (Poienarii Apostoli) și Gabriel Emil Țene (Roșiorii de Vede).

La nici un ceas după fluierul de final al meciului victorios cu 7-0, fotbaliștii Petrolului au onorat invitația celor de la restaurantul Pomul Verde, de lângă stadionul ”Ilie Oană” locul devenit tradițional pentru întâlnirile bilunare ale fanilor cu “lupii”.

S-au sărbătorit două evenimente, pe lângă victoria netă cu cepturenii reușindu-se și un rendez-vous de suflet cu Mircea Dridea, unul dintre puținii seniori ai Petrolului rămași în viață, prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani animându-i pe organizatori în realizarea unui spectacol gastronomic de primă mână, scrie republikanews.ro.

sursa foto și video, www.ligaluiadita.ro

AICI, înregistrarea integrală a meciului.

 

 

Post-ul După succesul clar cu CS Ceptura, la care a fost prezent și Hamza Younes, petroliștii l-au săbătorit pe Mircea Dridea la restaurantul Pomul Verde | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *