23/02/2024

Fiii Ilenei Ciuculete încă nu își revin după moartea mamei lor: „Averea noastră s-a dus pe 14 martie”

Fiii Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi, nu reușesc să își revină din șocul provocat de moartea mamei lor nici la mai bine de o lună de la dispariția prematură a cântăreței de muzică populară. 

Mugurel și Cristi Sfetcu, cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete, au venit luni seară, împreună cu Cornel Galeș, pe platoul unei emisiuni TV, pentru a vorbi despre dispariția fulgerătoare a Ilenei Ciucutele. Fiii cântăreței de muzică populară nu își pot reveni nici acum din șocul provocat de moartea mamei lor.

„Cel mai mare sentiment care ne încearcă este cel de durere”, a spus Mugurel, invitat alături de fratele lui Cristi și de Cornel Galeș în emisiunea Acces Direct.

Cei doi frați au mărturisit că relația cu mama lor era una bună și că se împăcaseră de câțiva ani.

După moartea Ilenei Ciucutele, s-a tot vorbit despre averea artistei și cum va fi împărțită aceasta. „Averea noastră a murit pe 14 martie”, au spus băieții cântăreței, vorbind despre ziua în care și-au pierdut mama.

Cristi Sfetcu

Cristi Sfetcu

În memoria mamei lor, frații Mugurel și Cristi Sfetcu au compus o melodie, iar versurile sunt sfâșietoare:

„Mamă îţi plâng urmele tale
Şi în genunchi îţi cer iertare
Că pe unde mergeai tu
Înflorea tot pământul
Tu iarta-mă negreşit
Dacă nu te-am preţuit
Poate dacă îţi spuneam ce simt
Dar din suflet te-am iubit”

Ileana Ciuculete a aranjat totul înainte să moară. De parcă și-ar fi presimțit sfârșitul, ea și-a pus la adăpost de grijile materiale băieții. Artista și-a vândut vila de pe 1 Mai, unde încă locuia cu soțul său, iar o parte din acești bani i-a dat copiilor ei! Ileana și soțul său, Cornel Galeș, urmau să se mute în noul lor apartament, cu trei camere, pe care și-l cumpăraseră, în momentul în care acesta ar fi fost reamenajat așa cum au cerut! Nu au mai apucat însă s-o facă!

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *