15/07/2024

Ce cadou a primit Monica Gabor. Răsfățată de sora ei în Dubai | FOTO

Ce cadou a primit Monica Gabor. Vedeta a fost răsfățată de sora ei cea mică, Ramona Gabor.

Monica Gabor se află în vacanță în Dubai, la invitația surorii sale mai mici, Ramona Gabor, care este stabilită acolo de mai mulți ani și unde a reușit să se impună ca model și femeie de afaceri.

Fosta soție a lui irinel Columbeanu nu se află singură în vacanță, ci împreună cu fiica ei, Irina, alături de care a vizitat cele mai importante obiective turistice din zonă.

Ce cadou a primit Monica Gabor. Ceas de fițe

În Dubai, Monica Gabor este răsfățată de sora sa cea mică. Aceasta i-a făcut un super cadou, un ceas de fițe, cu care vedeta s-a lăudat pe internet.

Monica Gabor nu și-a arătat numai ceasul primit de la Ramona Gabor, ci a fost surprinsă în câteva imagini în cele mai frumoase momente de tandrețe alături de fetița sa, Irina.

„Cu frumoasa mea fată în Dubai, Emiratele Arabe, purtând un ceas care este un superb cadou de la minunata mea soră, Ramona”, a mărturisit Monica Gabor, care locuiește în America împreună cu iubitul ei, omul de afaceri chinez Mr. Pink.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *