19/07/2024

Un şofer de TIR din Belarus a făcut mai multe victime în Galaţi. Avea o alcoolemie de 2 la mie

Un șofer de TIR din Belarus, care avea o alcoolemie de 2 la mie a făcut, noaptea trecută, mai multe victime şi a creat panică pe străzile din Galaţi.

Şoferul din Belarus a lovit iniţial doi biciclişti şi a fugit de la locul accidentului. Periplul acestuia nu s-a oprit aici, TIR-ul lovind apoi o maşină în trafic.
Victimele au alertat poliția, iar când oamenii legii l-au încolțit pe șoferul beat acesta a dat cu spatele şi a lovit maşina de poliţie, fiind prins abia când un agent a intrat peste el în cabină.
Șoferul a fost transportat alături de cei doi biciclişti şi un polişist, la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Galaţi.

”Şoferul din Belarus care a fost adus la noi după ce s-a întâmplat în oraş şi-a dat acceptul de recoltare a alcoolemiei, avea 2 la mie. Cei doi biciclişti loviţi de autovehiculul condus de acesta au fost investigaţi, dar nu aveau decât escoriaţii şi contuzii, la fel şi poliţistul care a fost lovit în momentul reţinerii. Nu au necesitat internarea“, a precizat, conform monitoruldegalati.ro, dr. Angel Trifan, medic şef UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Adus la audieri, la Parchet, de către poliţiltii de la Rutieră, bărbatul a avut nevoie de translator.

”A spus că regretă, s-a speriat după ce a lovit cu remorca biciclistii, a văut cum au căzut dar s-au ridicat. I-a fost frică de poliţie. A băut cam jumătate de litru de votcă. Regretă ce a făcut, de frică a făcut , spune el. Aducea la Galaţi trei tractoare “, a povestit Nefdodie Ivanof, transator limba rusă care l-a însoţit pe şofer la audieri.

Siarhei Brutski, 30 de ani, şoferul de tir din Republia Belarus a fost reţinut 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Este acuzat de patru capete de tentativă la omor calificat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *