09/08/2022

Carambol cu 8 mașini și un TIR la ieșirea din Craiova, din cauza unui incendiu de vegetație

Un carambol cu 8 mașini și un TIR a avut loc luni la ieșirea din Craiova. Cauza accidentului o reprezintă vizibilitatea redusă, din cauza unui incendiu de vegetație.

Opt autoturisme și un TIR au fost implicate, luni după-amiază, într-un carambol care a avut loc la ieșirea din Craiova, pe raza localității Beharca. Cauza incendiului o reprezintă vizibilitatea redusă cauzată de fumul de la un incendiu care a izbucnit în zonă pe o suprafață de 5-6 hectare de vegetație uscată, precum și nepăstrarea distanței regulamentare între autoturisme, transmite Agerpres.

În urma carambolului, două persoane care acuzau dureri au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, potrivit ISU Dolj.

„În urma verificărilor la fața locului, echipajul de pompieri a deconectat bornele de la acumulatorii autoturismelor. Două persoane care acuzau dureri la picior, claviculă și mandibulă au fost transportate la UPU”, a precizat purtătorul de cuvînt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

FOTO: ISU Dolj

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.