20/10/2021

Fiul actriței Aylin Cadir, extravagant de mic. ”Nu zic nimic, e al meu”

Fiul actriței Aylin Cadir dă semne că este un spirit liber și extravagant de mic. 

Aylin l-a fotografiat pe micuțul Pavel Ali într-o ținută de zile mari și, mândră de el, și-a lăsat prietenii să îl laude. ”Eu nu zic nimic, e al meu”, a spus aceasta amuzată.

Aylin Cadîr a devenit mamă de băiețel în septembrie 2015, iar botezul micuțului a stat multă vreme sub semnul întrebării, însă părinții au decis să facă acest pas. ”Avem de gând să trăim aici, într-o țară creștină, înconjurați de creștini. Și mai cred că cineva are dreptul să-și alea­gă singur religia și dacă va vrea să o schimbe, va fi liber să o facă”, spunea atunci Aylin.

Fosta componentă a trupei POPS, care a dat muzica pe actorie, este împreună cu soţul ei Traian sunt împreună de 15 ani, iar în urmă cu șapte ani cei doi s-au căsătorit.

„Mare parte din răsfățul și alintătura mea este numai din cauza soțului meu. Ai mei nu m-au crescut așa. Deloc. Nu știam ce este aceea să fii răsfățată. Cât s-a chinuit doamna Catrinel Dumitrescu să mă scoată din răsfățurile mele. Acum controlez mult mai bine decât atunci. Am intrat și într-un mediu unde toată lumea era atentă la noi. În astfel de condiții, poți să nu ajungi foarte bine dacă nu ai oamenii potriviți în jurul tău”, a declarat Aylin pentru revista VIP. Întrebată de ce a ales că facă două nunți, una turcească și una românească, aceasta a spus:

”Așa mi s-a părut normal. Eu sunt turcoaică, iar Traian este român. Asta a fost din start. Și părinții lui au zis asta, și el. Mama deja își închipuia cum va fi, imediat ce am discutat despre nuntă. În plus, Constanța (n.r.- orașul în care Aylin locuiește) e mai cosmopolită decât Bucureștiul: turci, machidoni, lipoveni”.

Artista şi-a dorit enorm să devină mamă, iar în urmă cu câţiva ani a declarat că vrea să aibă nu mai puţin de cinci copii.

S-a lansat în trupa POPS

În urmă cu mai bine de 10 ani, Giulia Anghelescu și Aylin Cadîr au fost colege în același liceu, din Constanța. Deși acum sunt prietene la cataramă, în acele vremuri, Giulia, atunci în trupa Candy, trecea pe lângă Aylin fără măcar să o salute sau să o bage în seamă.

Trupa Pops, adică Minola, Tina, Aylin și Diana

„Ne-am cunoscut mai târziu, când eu am venit în București. Aici ne-am cunoscut. Pe vremea aia, Giulia era vedetă, iar eu o simplă liceeană, nu vorbea cu mine”, a declarat Aylin pentru Libertatea.

Post-ul Fiul actriței Aylin Cadir, extravagant de mic. ”Nu zic nimic, e al meu” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.