13/08/2022

Cum arată mama lui Brigitte Sfăt. Foto de colecție

Cum arată mama lui Brigitte Sfăt. partenera de viață a fostului mare campion la tenis Ilie Năstase a făcut publică o fotografie cu cea care i-a dat viață.

Brigitte Sfăt, soția ex-jucătorului de tenis Ilie Năstase se află zilele acestea la Timișoara, orașul său natal.

Bruneta, căreia în decembrie 2016 i s-au furat bani din portofel, se bucură din plin de prezența celor mai importante persoane din viața sa, sora Cristina și mama, Sanda Szeifert.

Dacă pe Brigitte, care și-a aniversat recent ziua de naștere, o știe toată lumea, puțini știu cum arată mama sa.

Femeia care i-a dat viață vedetei este o doamnă elegantă și prezentabilă, de la care bruneta și sora sa au moștenit din plin frumusețea.

Cum arată mama lui Brigitte Sfăt. Ce declarație de iubire i-a făcut bruneta

 

Brigitte Sfăt și sora sa, Cristina, au scos-o la restaurant pe cea care le-a dat viață. Cele trei arată superb împreună, nici nu zici că sunt mamă și fiice, ci mai degrabă surori.

Brigitte a făcut publică fotografia cu mama sa, astfel că toți fanii au avut ocazia să vadă cum arată aceasta. Imaginea este însoțită de două mesaje pline de iubire.

 

Brigitte Sfăt, alături de mama sa, Sanda, și sora ei, Cristina

„Cea mai frumoasă mamă din lume❤Te iubim mult, ești ființa cea mai importantă din viața noastră!”, a comentat Brigitte Sfăt.

„Mami, te iubesc foarte mult!!!! Ai fost întotdeauna ocrotitoarea mea! Doar scăpând de rău, îmi dau seama cât de mult mi-ai vrut binele!!!”, a adăugat ea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.