13/08/2022

Fosta nevastă a lui Adrian Pintea își aniversează soțul. „Știu că ai fost rănit și pus la zid”

Fosta nevastă a lui Adrian Pintea își aniversează soțul. lavinia tatomir i-a transmis un mesaj zguduitor actualui ei partener de viață, Laurențiu.

Lavinia Tatomir a fost căsătorită cu legendarul actor Adrian Pintea, pe care nu l-a uitat niciodată. La șapte ani de la moartea lui Adrian Pintea, văduva acestuia a decis să se căsătorească. În anul 2014, ea și-a unit destinul cu Laurențiu, medic de profesie.

Lavinia Tatomir, care este medic specialist psihiatru, a fost căsătorită cu reputatul actor Adrian Pintea în perioada 2000-2007.

 

Fosta nevastă a lui Adrian Pintea își aniversează soțul: „Judecat public în mod nemeritat”

Lavinia Tatomir, alături de actualul său soț, Laurențiu

Laurențiu, actualul soț al Laviniei Tatomir își aniversează ziua de naștere, ocazie cu care vedeta i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

„Noi doi am trecut prin multe… Știu că ai riscat totul pentru a-mi fi alături. Știu că pentru dragostea noastră ai renunțat pentru totdeauna la un trecut dureros. Știu că ai fost rănit și pus la zid, judecat public în mod complet nemeritat pentru că ai ridicat privirea ta uimită de admirație spre mine.

Știu că tăcerea ta îndelungată nu a fost respectată. Infirmitățile noastre sufletești nu sunt la vedere. Doar noi doi le știm. Doar noi doi le împărtășim. Pentru nedreptatea făcută la începutul drumului nostru împreună, noi doi am plâns în liniștea casei noastre, fără să fim auziți.

Există, însă, lumină, iubire, zâmbet, bucurie, înțelegere și recunoștintă pe acest pământ. Să nu uiți! La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc, soțiorul meu!Lavi”, a comentat Lavinia Tatomir pe o rețea de socializare.

Lavinia Tatomir, alături de actualul său soț, Laurențiu

Lavinia Tatomir, alături de actualul său soț, Laurențiu

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.