18/04/2024

Primele imagini cu noul nas al lui Brigitte Sfăt. Transformarea este spectaculoasă

Primele imagini cu noul nas al lui Brigitte Sfăt sunt uimitoare, iar transformarea vedetei este spectaculoasă. Intervenția chirurgicală suferită i-a schimbat total fizionomia feței acesteia.

Primele imagini cu noul nas al lui Brigitte Sfăt au fost făcute publice. În urmă cu puțin timp, soția lui Ilie Năstase și-a dat jos pansamentul, iar rezultatul este impresionant.

Primele imagini cu noul nas al lui Brigitte Sfăt au fost focute publice

Aflată încă în Turcia, Brigitte Sfăt a publicat primele fotografii cu ea după intervenția estetică pe care a avut-o. „10 minute dupa scoaterea pansamentului„, a scris Brigitte pe contul de socializare.

Primele imagini cu noul nas al lui Brigitte Sfăt. Transformarea este spectaculoasă

Deși în ultima vreme s-a tot spus că au apărut neînțelegeri între fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase și soția sa, Brigitte Sfăt, ba chiar că nu mai locuiesc împreună, se pare că situația nu stă chiar așa.Ajuns la Istanbul, Ilie Năstase și-a scos consoarta la shopping.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *