13/08/2022

Lucrurile lui Corneliu Vadim Tudor au fost scoase la licitație. Ce spun fetele acestuia

Lucrurile lui Corneliu Vadim Tudor au fost scoase la licitație de cele două fete ale acestuia, Jeni și Lidia. Fetele au vorbit în direct la tv despre cum s-a schimbat viața lor după ce sora Tribunului s-a stins din viață în urmă cu aproape o lună.

Lucrurile lui Corneliu Vadim Tudor au fost scoase la licitație, pentru a treia oară. Lidia și Jeni abia au făcut față problemelor din ultima vreme.

Lucrurile lui Corneliu Vadim Tudor au fost scoase la licitație, după moartea surorii lui

„Acum s-a aşternut oarecum liniştea din anumite puncte de vedere. Am ieşit din unele procese grele, care au însemnat cheltuieli şi stres foarte mari. Pe măsura ce trece timpul, apar noi şi noi probleme. În unele procese ni se pusese urmarire pe casă, casa în care locuim. Când am primit acele acte e la cadastru, am aflat că într-adevăr casa noastră fusese urmărită de un creditor pentru a ni se pune sechestru pe ea în cazul în care nu putem achita suma care ni se cerea”, a declarat Lidia Vadim pentru Antena Stars. „Lânga noi ne sunt alaturi prietenii, puţini dar buni, matula noastra Magdalena şi familia ei. Majoritatea au dispărut total”, a mărturisit şi Jeni.

Sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit, joi, 12 ianuarie, după o luptă dură cu o boală cumplită. Lidia Samson suferea de mai multă vreme de cancer și s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.