22/01/2022

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase. Cei doi s-au despărțit. “Au fost discuții și am decis să ne separăm”

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase. Cei doi s-au despărțit, iar bruneta s-a mutat într-un alt apartament. Soția fostului tenismen a făcut declarații incredibile, în direct „La Măruță”.

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase, după o perioadă tensionată în relația lor. Bruneta a declarat că soțul ei i-a cerut să părăsească locuința în care au locuit împreună.

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase și sunt la un pas de divorț

„Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de fata suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi. Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, Brigitte, vreau să pleci din casă. Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva” a spus Brigitte la Pro tv.

Atunci când realizatorul tv a încercat să afle dacă cei doi mai sunt sau nu împreună, bruneta a lăsat loc de interpretări. ”În momentul de faţă suntem soţ şi soţie, foarte buni prieteni” a mai explicat Brigitte, care în curând își ma inaugura magazinul de haine, situat într-un mall din Capitală

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.