26/03/2023

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată. Decolteul ei a atras privirile celor din jur

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată la petrecerea de 10 ani a Kanal D. Jurata de la Bravo, ai stil! a purtat o rochie lungă, iar decolteul i-a în valoare bustul generos.

Fosta soție a lui Mihai Albu a reușit și de această dată să atragă atenția tuturor cu ținuta pe care a ales-o. Deși sunt mulți care cred  că este prea excentrică, vedeta ignoră răutățile și continuă cu aparițiile spectaculoase în public.

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată. Decolteul ei a atras privirile celor din jur

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată la ceas de seară

După ce a fost criticată că își face cumpărăturile pe datorie de la magazinul din colțul străzii unde locuia până de curând, Iulia Albu a trecut la magazine alimentare mai mari. De curând, jurata de la „Bravo, ai stil” a fost fotografiată în acțiune. Iulia Albu face cumpărături de la supermaket și pare că știe destul de bine raioanele.

Citește și


Primele declarații ale Mariei Constantin după ce Marcel Toader i-a adus acuzații grave. „Vom divorța pe data de 13 septembrie”


 

Post-ul Iulia Albu, mai sexy ca niciodată. Decolteul ei a atras privirile celor din jur apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *