25/01/2022

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată. Decolteul ei a atras privirile celor din jur

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată la petrecerea de 10 ani a Kanal D. Jurata de la Bravo, ai stil! a purtat o rochie lungă, iar decolteul i-a în valoare bustul generos.

Fosta soție a lui Mihai Albu a reușit și de această dată să atragă atenția tuturor cu ținuta pe care a ales-o. Deși sunt mulți care cred  că este prea excentrică, vedeta ignoră răutățile și continuă cu aparițiile spectaculoase în public.

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată. Decolteul ei a atras privirile celor din jur

Iulia Albu, mai sexy ca niciodată la ceas de seară

După ce a fost criticată că își face cumpărăturile pe datorie de la magazinul din colțul străzii unde locuia până de curând, Iulia Albu a trecut la magazine alimentare mai mari. De curând, jurata de la „Bravo, ai stil” a fost fotografiată în acțiune. Iulia Albu face cumpărături de la supermaket și pare că știe destul de bine raioanele.

Citește și


Primele declarații ale Mariei Constantin după ce Marcel Toader i-a adus acuzații grave. „Vom divorța pe data de 13 septembrie”


 

Post-ul Iulia Albu, mai sexy ca niciodată. Decolteul ei a atras privirile celor din jur apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.