23/05/2024

Andreea Bănică a dezvăluit secretul tenului perfect, la insistențele fanilor. “Aplic 2-3 picături”

Andreea Bănică a dezvăluit secretul tenului perfect, după ce fanii au întrebat-o de nenumărate ori, ce face pentru a arată ataât de bine, chiar și când este nemachiată. Ei bine, trucul este unul simplu și la îndemâna oricărei femei.

Andreea Bănică a dezvăluit secretul tenului perfect, într-un video, pe care l-a postat pe contul de socializare. De fapt, alimentul minune este…lămâia, pe care vedeta o folosește regulat.

Andreea Bănică a dezvăluit secretul tenului perfect, la insistențele fanilor. “Aplic 2-3 picături”

Andreea Bănică a dezvăluit secretul tenului perfect, pe contul de Facebook

„Unul dintre secretele care mă ajută să îmi îngrijesc tenul este lămâia!!! Tai o lămâie în 4, pe o bucată aplic 2-3 picaturi de miere și îmi frec fața cu lămâia. Efectiv, îi scurg puțin zeama și apoi câteva minute, o aplic pe ten”, a mărturisit interpreta prietenilor virtuali.

„Bravo, mulțumim. Ce bine îți stă nemachiată”, „Mulțumim pentru sfat . Am mai auzit de aceasta practica și sincer nu am încercat . După ce am văzut acest video chiar îmi doresc sa încerc și îți mulțumesc frumos pentru curajul tău de a împărtăși cu noi practicile tale „, au comentat fanele vedetei. De altfel, nu este pentru prima dată când Andreea Bănică apare complet nemachiată, vedeta neavând nicio problemă în a-și arăta adevărata față.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAndreeaBanicaOfficial%2Fvideos%2F10154774235459753%2F&show_text=0&width=400″ width=”400″ height=”400″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Post-ul Andreea Bănică a dezvăluit secretul tenului perfect, la insistențele fanilor. “Aplic 2-3 picături” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *