18/04/2024

Gabriela Cristea s-a dat de gol. „E singurul meu defect”

Gabriela Cristea s-a dat de gol. Vedeta a mărturisit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, care este singurul ei defect.

Gabriela Cristea formează un cuplu cu muzicianul Tavi Clonda, cel care îi este și coleg la emisiunea „te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară peste numai câteva luni.

La show-ul pe care îl prezintă, Gabriela Cristea a avut ca și concurent un bărbat care semăna cu actorul Marcel Iureș nu doar fizic, ci și la voce.

„Și la voce seamănă foarte mult”, a comentat Tavi Clonda despre concurentul respectiv.

Însă consoarta sa a intervenit rapid, vorbind peste el. Când și-a dat seama de remarca soțului ei, vedeta s-a dat și de gol, mărturisind că are un mare defect.

Gabriela Cristea s-a dat de gol. „Așa sunt nevestele: Vorbesc mult și tare”

„Și vocea seamănă! Ah, asta ai spus și tu? Nu te-am auzit, scuză-mă! Vorbeam tare! Așa sunt nevestele: vorbesc mult și tare! Și eu vorbesc mult! Ăsta e defectul meu. E singurul meu defect”, a afirmat Gabriela Cristea, care la un moment dat a fost la un pas să fie zdrobită de un reflector de 60 de kilograme.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *