20/10/2021

Cum maschează Jojo kilogramele în plus. A dezvăluit trucurile la care recurge

Cum maschează Jojo kilogramele în plus. Actrița a vorbit despre trucurile vestimentare la care recurge ea.

Jojo, care a devenit mămică pentru a doua oară în luna ianuarie a acestui an, se luptă și ea, ca orice femeie, cu kilogramele.

Pentru a masca micile imperfecțiuni ale siluetei, vedeta are mici secrete vestimentare.

Jojo, care a fost la protestele din Piața Victoriei împreună cu bebelușul și cu iubitul ei, Paul Ipate, este recunoscută pentru pasiunea ei pentru modă.

 

Cum maschează Jojo kilogramele în plus: „Pentru mine e atât de simplu”

Pe blogul său, Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a explicat cum încearcă ea să mascheze kilogramele în plus și la ce fel de ținute apelează.

„Deci cum ne îmbrăcăm după naștere ca să mascăm kilogramele în plus? Pentru mine e atât de simplu: aleg croieli lejere, care să nu urmeze linia corpului. Iar asta are un dublu avantaj, mă mișc în voie cu Zora în brațe si cu Achim de mână și, în al doilea rând,  articolele lejere vor fi mereu în tendințe, nu-i așa?

Este atât de important să ne simțim bine cu noi, iar micuții noștri sunt cei care ne ajută să trăim emoții mult mai puternice decât stresul determinat de aspectul fizic.

Revenind la subiect, mizez foarte mult pe cămăși, peste care suprapun pulovere oversized, pe jeanși elastici și, de cele mai multe ori, într-o culoare închisă”, a afirmat vedeta.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.