06/12/2021

Muschi artificiali, injectati. Acest mascul ce se crede feroce este o hidosenie

Dupa cum se poate observa zilnic pe strazi si nu numai oamenii nu au limite. Un tanar si-a injectat in muschi o substanta pe baza de ulei pentru a-i face mai mari, practic pentru a-i umfla. Aici nu este vorba de steroizi sau alte proceduri pentru marirea masei musculare ci pur si simplu este vorba despre un ulei special pe care unii oameni il folosesc pentru a avea un aspect marit al muschilor.

Acest ulei se numeste Synthol, este un produs pur cosmetic, 100% artificial care odata injectat are un efect de marire a muschilor. Aspectul dar de acestea nu este unul natural, ba pare unul destul de fortat si de cele mai multe ori destul de neplacut. Nu pot sa imi dau seama de ce foarte multi barbati opteaza pentru aceasta substanta foarte periculoasa. Se elimina foarte greu din organism, fiind necesari cativa ani pentru acest lucru. Injectat in cantitati mari poate deveni extrem de periculos si au existat cazuri in care muschii au cedat, ducand chiar la moartea persoanei care a folosit acest ulei cosmetic.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.