29/05/2024

Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete își aniversează ziua de naștere. La fix șase săptămâni de la moartea mamei sale | FOTO

Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete își aniversează ziua de naștere. Aniversare dureroasă pentru Cristian, la șase săptămâni de la dispariția mamei sale.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a încetat din viață în data de 14 martie. Artista a lăsat în urma sa o familie îndurerată. mama, soțul Cornel Galeș și cei doi copii ai ei, Cristian și Mugurel.

Marți, 25 aprilie, cristian, fiul cel mic al regretatei artiste își aniversează ziua de naștere. Aniversarea vine exact la șase săptămâni de la dispariția mamei sale.

Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete își aniversează ziua de naștere. Poze nemaivăzute cu băieții ei

Pe pagina de internet a regretatei artiste Ileana Ciuculete a fost publicat un mesaj cu ocazia aniversării fiului cel mic al vedetei, dar și poze nemaivăzute cu ambii băieți ai cântăreței.

„O poză veche…. dar frumoasă! Azi,marți, s-au împlinit 6 săptămâni de la trecerea în neființă a artistei întregii țări , Ileana Ciuculete ! Azi… o zi tristă pentru toți cei care au iubit-o și au respectat-o, dar mai ales pentru familia ei…azi este și ziua de naștere a fiului cel mic, Cristian, care îi calcă pe urme mamei lui și îi va duce numele mai departe interpretând comoara bogată ce a lăsat-o pe pământ, cântecele ei! Vreau să îți urăm cu toții LA MULȚI ANI, SĂ FII SĂNĂTOS, IUBIT ȘI FERICIT ÎN VIAȚĂ! Tu și fratele tău ați demonstrat cu adevărat că aveți o educație frumoasă, că v-ați respectat și respectați mama care v-a dat viață și că îi purtați o IUBIRE NEMĂRGINITĂ! Fără doar și poate, este mândră de copiii ei și e liniștită că sunteți uniți și vă înțelegeți bine cu omul care i-a stat 26 de ani, zi si noapte, alături! îți dorim să fii puternic și plin de viață la fel cum a fost mama ta! Nimeni și nimic să nu vă poata opri, să aveți succes și să fiți uniți toată viața!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Regretata interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete a avut doi copii cu Valeriu Sfetcu, primul ei soț, și el cântăreț de muzică populară.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *