15/07/2024

Gest impresionat al unui fotbalist pentru fratele mai mare din familia îndoliată de accidentul de la Viișoara: ”E un pansament pentru durerea lui”

Gest impresionat al unui fotbalist pentru fratele mai mare din familia îndoliată de accidentul de la Viișoara. Gabi Deac, de la FC Voluntari, ”l-a înfiat” pe Rareș, a dezvăluit sportulbistrițean.ro.

Rareș e fratele celor 4 copii decedați în cumplitul accident de tren de la Viișoara. A împlinit 18 ani și a rămas cel mai mare dintre cei 5 copii pe care îi mai are familia Petruț-Pop, greu încercată la începutul lunii iunie.

A jucat fotbal de mic, la LPS, iar apoi, pentru o scurtă perioadă, la FC Bistrița, în Liga a treia.

Dar echipa bistrițeană s-a desființat la începutul anului și roșcovanul fundaș dreapta nu și-a mai găsit angajament, decât la o echipă de amatori, în campionatul de minifotbal de pe sintetic.

Auzind de necazul prin care a trecut un bistrițean de-al lui, atacantul celor de la FC Voluntari, Gabi Deac, s-a gândit să-l ajute cumva. L-a sunat acum câteva luni și a ținut permanent legătura cu el. Și când s-a ivit un moment potrivit, l-a adus în orașul de la marginea Bucureștiului și l-a recomandat antrenorilor acestei grupări.

 ”La echipa a doua e antrenor Dinu Todoran, un fost coleg de echipă. L-am rugat să-l vadă un pic pe Rareș și să ne spună dacă n-ar putea face parte din lotul lui. L-a testat în câteva selecții și a fost încântat de el. Conducătorii clubului i-au pregătit un contract, urmează să-l semneze, plus casă și masă la stadion. De-acum depinde totul doar de el. Dacă se va pregăti ca lumea, va putea face pasul la echipa mare”, a declarat Deac, 22 de ani, pentru sportulbistritean.ro.

Bucurie a lui Gabriel Deac dupa calificarea in finala Cupei Romaniei in urma meciului de fotbal dintre FC Voluntari si CS Universitatea Craiova, din cadrul semifinalei Cupei Romaniei-retur, disputat joi 18 mai 2017 pe stadionul comunal Concordia din Chiajna. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Aflat de trei săptămâni în cantonamentul celor de la Voluntari, Rareș Petruț-Pop spune că a găsit acolo cele mai bune condiții. ”Fac antrenamente și joc în amicale cu echipa a doua, până începe campionatul la Liga a treia. Aici sunt condiții excelente, e un club profesionist, sper să fac impresie bună. Vreau să-i mulțumesc lui Gabi pentru tot ce face pentru mine, deși nu ne cunoaștem decât de câteva luni”, a spus Rareș, încântat de noul lui prieten și de noua lui echipă.

Gabriel Deac a povestit pentru Libertatea:

”Fratele meu, care e arbitru, mi-a spus de tragedia din familia lui Rareș și de faptul că el e fotbalist cu potențial. E fundaș dreapta, a jucat la LPS Bistrița, dar și la FC Bistirița, în liga a treia, până ca acea formație să se desființeze.

”Când am fost acasă, am trecut și pe la Rareș, i-am dat un tricou, l-am ajutat și financiar. Din cei nouă frați și surori, au mai rămas doar cinci, el e cel mai mare, patru s-au dus, săracii! Mama e casnică, doar tatăl lor lucrează. Situația e dificilă!

Având referințe bune despre Rareș, i-am propus să vină la Voluntari, să dea o probă de joc la echipa a doua, a lui Dinu Todoran. A acceptat, a venit cu mine cu trenul, a dormit o noapte la mine, apoi a venit la antrenamente și i-a impresionat pe toți. E muncitor, aleargă cel mai mult din echipă. Va rămâne la noi!

Deocamdată, Rareș locuiește la stadion, unde sunt condiții excelente. În Bisitrița, din păcate, nu prea mai e fotbal. Acum am înțeles că domnul Horoba se va implica la o echipă din oraș”.

Dinu Todoran, antrenor, FC Voluntari II: ”Rareș e în perioada de teste. A venit aici, e un climat foarte bun, avem toate condițiile la Academie! El încă suferă, aici e un fel de pansament pentru durerea lui! E un copil cu foarte bune calități fizice. Depinde numai de el, dar ceea ce am văzut până acum este ok! E un băiat cuminte, respectuos”.

FC Voluntari așteaptă încă lămurirea situației lui Rareș, pe care LPS Bistrița, în cazul unui transfer, ar trebui să ceară o grilă de formare.

Rareș Petruț-Pop va juca sâmbătă, în amicalul Astra II – FC Voluntari II, de la Ploiești. Tot sâmbătă, echipa secundă ilfoveană va evolua și cu Înainte Modelu.

”Un idol să fiu înnebunit nu am. Dar îmi place cum joacă fundașul dreapta de la Tottenham, Kyle Walker. Pentru că îmi place mult campionatul englez. Și el e un fotbalist care îmi place cum joacă. Nu neapărat idol” – Rareș Petruț-Pop, FC Voluntari II
Citiți și FOTO&VIDEO/ UPDATE: Accident mortal în Bistrița, provocat de o șoferiță începătoare. Mobilizare impresionantă pentru ajutorarea familiilor

Post-ul Gest impresionat al unui fotbalist pentru fratele mai mare din familia îndoliată de accidentul de la Viișoara: ”E un pansament pentru durerea lui” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *