14/06/2024

Iulia Vântur cucerește Dubaiul. A strălucit la o gală de modă /VIDEO

Iulia Vântur cucerește Dubaiul. Prezentatoarea face furori în afara granițelor țării.

De ceva vreme, prezentatoarea de televiziune Iulia Vântur se află în India, țara starului bollywoodian Salman Khan, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Ușor-ușor, vedeta noastră își face o carieră în India și se bucură din ce în ce mai mult de succes. Recent, ea a înregistrat și prima piesă, „Every Night and Day”, care s-a bucurat de mare succes în India. De asemenea, a apărut în show-uri de televiziune cu mare audiență la public, dar a defilat și pe podiumurile de modă.

Acum, vedeta a reușit să facă furori și la Dubai, acolo unde a participat la o gală de modă.

 

Iulia Vântur cucerește Dubaiul. A arătat ca o prințesă

La gala de la Dubai, Iulia Vântur, care a petrecut Paștele în avion, a strălucit. Îmbrăcată într-o rochie de culoare albă cu flori albastre, blonda a arătat de excepție. A părut o prințesă din povești.

Este fericită și relaxată și are o energie debordantă, semn că toate lucrurile s-au aranjat exact așa cum vrea ea în viața sa.

„My beautiful dress, Lucky Amane signature for Gr8 Women awards. Thank u!  (n.r. Rochia mea frumoasă, realizată de Lucky Amane pentru Gr8 Woman Awards. Mulțumesc!) #luckyamane #showstopper #fashionshow #gr8womenawards #dubai # dress #flowers #garden #”, a scris Iulia Vântur pe un site de socializare.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIuliaVantur%2Fvideos%2F977218262408881%2F&show_text=0&width=400″ width=”400″ height=”400″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Post-ul Iulia Vântur cucerește Dubaiul. A strălucit la o gală de modă /VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *