15/07/2024

Soția piticului Colorado nu-și mai revine după moartea acestuia. Declarații pline de durere

Soția piticului Colorado nu-și mai revine după moartea acestuia. Mădălina încearcă să-și vadă de viață după dispariția lui Cristi, dar recunoaște că îi este foarte greu.

Cristi, cel mai cunoscut pitic din România, supranumit și pititcul Colorado, a încetat din viață în noiembrie anul trecut. Soția sa, Mădălina este încă afectată de dispariția partenerului ei de viață.

Soția piticului Colorado a fost invitată la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a explicat cum este viața ei acum, fără cel care i-a fost jumătate.

Soția piticului Colorado nu-și mai revine după moartea acestuia. „De o lună de zile nu-l mai visez”

„Luna asta ar fi împlinit 35 de ani… Mi-a dat putere de acolo să merg mai departe, să fiu cu fruntea sus… Îmi este foarte greu, foarte greu fără el, dar momentan îmi este bine. Nu am fost singură pentru că am avut mereu persoane alături de mine.
Erau totuşi momente în care simţeam nevoia să fiu aşa, ca orice mamă… Mi-a fost greu atunci când cineva trebuia să stea cu ea (n.r. fiica ei, Eva Maria)…naşa nu putea şi trebuia să fie cineva…. De o lună de zile nu îl mai visez şi îmi doresc asta. Îmi mai alină dorul de el”, a declarat Mădălina

Ce frumoasă s-a făcut fetița lor

Cristi şi soția sa, Mădălina, ambii din Botoșani, au au devenit părinţi în luna martie a anului trecut, când tânăra a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2,55 kg şi o înălţime de 44 de centimetri. Micuța Eva Maria a fost botezată cu fast, la o petrecere la care au participat și Nea Mărin, Andreea Mantea și Liviu Vârciu.

Micuța a fost prezentă în platoul emisiunii moderate de Mihai Morar, unde a cucerit pe toată lumea. A crescut și este pe zi ce trece mai frumoasă.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *