13/08/2022

Reguli pentru o coafură perfectă. 5 sfaturi de la specialist

De cele mai multe ori, fiindcă nu avem timp să ajungem la salonul unui hairstylist bun, alegem să ne coafăm singure acasă. În cazul în care timpul nu îți permite să mergi la salon, hairstylistul Cristi Pascu îți oferă cinci reguli pentru o coafură perfectă.

 

  1. În primul rând, părul trebuie să fie proaspăt spălat. O coafură reușită nu poate fi realizată dacă părul are produs de styling de la coafura precedentă. Se va lucra pe un păr curat și pieptănat.
  2. Folosește un produs de styling potrivit tipului tău de păr. Dacă vrei să mergi la sigur, apelează la produse pe care deja le-ai testat și știi sigur că oferă rezultatul dorit. Nu miza pe experimente atunci când nu poți deține controlul. De exemplu, dacă ai părul fin, folosește spuma pentru păr fin pe care deja ai testat-o și nu altceva.
  3. La fel, folosește metoda potrivită părului tău. Dacă ai părul fin, atunci ține-l pe clipsuri sau bigudiuri mai mult timp pentru a căpăta volum și o coafură care să dureze.
  4. Alege un produs de finisaj potrivit coafurii pe care vrei să o obții. Nu opta pentru un fixativ prea puternic pentru a nu îmbâcsi părul, dar nici pentru unul lejer pentru că nu va suține coafura decât foarte puțin timp.
  5. Nu în ultimul rând, alege o coafură potrivită locului unde o vei expune. Dacă mergi la o petrecere într-o locație pretențioasă, poți miza pe coc sau să îți prinzi părul mai lejer. Dacă mergi la un pool party sau la un garden party, ori la un eveniment pe plajă sau lângă lac, ține cont ca umiditatea aerului îți poate strica coafura. Părul va absorbi umiditatea, iar coafura se va lăsa. Astfel, ai grijă să nu alegi o coafură prea lejeră pentru că nu va rezista în astfel de condiții.

Atunci când ai un eveniment important la care aspectul estetic per total trebuie să fie impecabil, apelează la serviciile unui hairstylist bun. ”Nu improviza acasă și nici nu merge pe ideea că, dacă a mers la un moment dat, rezultatul va fi garantat același. Hairstylistul are expertiză și un bagaj de informație și de experiență și te va salva din orice impas”, spune hairstylistul Cristi Pascu, cel care formează noi generații de specialiști la Academia de Coafură Cristi Pascu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.