13/08/2022

Luiza Anti a fost înmormântată în județul Iași. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe soția primarului care a murit intoxicată

Luiza Anti a fost înmormântată în județul Iași. Soția primarului din localitatea Butea, care, la doar 28 de ani, a murit intoxicată cu aceeași substanță ca socrul ei, a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni. Împietrit de durere, primarul Anton Anti a îngenuncheat la mormântul celei care i-a dăruit un copilaș. Într-o singură săptămână, edilul și-a pierdut soția și tatăl, ambii intoxicați cu etilenglicol, o substanță toxică.

Curtea Bisericii Catolice din comuna ieșeană Butea s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Sute de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Luiza Anti, soția primarului din localitate, care a avut parte de un sfârșit înfiorător. O parte dintre localnicii prezenți la funeralii s-au îmbrăcat în straie populare și au adus sute de flori la capelă.

Întreaga comunitate este în stare de șoc, după ce într-o singură săptămână primarul și-a pierdut tatăl și soția, care au murit intoxicați. Luiza Anti s-a stins la doar 28 de ani.

„Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Era o faţă minunată, frumoasă şi plină de viaţă. Mare tragedie s-a abătut peste noi. Nu îmi pot explica ce s-a întâmplat şi cum s-a ajuns aici. Îmi pare nespus de rău. Sper că Luiza, de acolo de unde este acum, să aibă grijă de copil şi de soţ. Nu o vom uită niciodată”, a spus o prietena de-a Luizei.

Luiza Anti a fost înmormântată în județul Iași. Tânăra a lăsat în urmă un copilaș de un an și jumătate

Moartea Luizei a indoliat întreaga comunitate.

„Mare nenorocire. Într-un timp atât de scurt primarul și-a pierdut și sotia, și tatăl. Ne rugăm să-i dea Dumnezeu putere să poată trece peste toate astea. Dumnezeu să o ierte pe Luiza”, a spus un localnic.

Slujba de înmormântare a avut loc la capela din comună. Cortegiul s-a îndreptat apoi spre biserică, unde, timp de două ore, un sobor de preoți catolici a oficiat slujba religioasă. Luiza Anti a fost depusă într-un sicriu alb, care a fost purtat pe umeri de câteva tinere până la cimitir.

Anton Anti, primarul comunei Butea, a rezistat cu greu durerii. La mormântul Luizei, a îngenuncheat.

„Sper să se facă dreptate și să se facă lumină în acest caz. Luiza a murit în floarea vârstei. În urma ei a rămas un copil care nu se va bucura de mamă. Este crunt ce s-a întamplat. Dumnezeu să o ierte și sa o aseze lângă cei drepti”, a spus un apropiat prezent la funeralii.

În ultima perioadă, familia primarului comunei Butea a fost greu încercată de soartă. Într-o singură săptămână, Anton Anti și-a pierdut atât tatăl, cât și soția. Amândoi au murit, după ce s-au intoxicat cu etilenglicol, o substanță toxică regăsită în compoziția antigelului. Moartea celor doi în condiții suspecte este anchetată de polițiști.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.