14/06/2024

Surprize la „Acces Direct”. La ce își supune Mirela Vaida invitații

Surprize la „Acces Direct”. Mirela Boureanu Vaida este în căutarea vedetei fantastice.

Marţi, în a treia zi de Paşti,  Mirela Vaida, care a înlocuit-o pe Simona Gherghe la cârma show-ului și care prezintă și emisiunea „2k1”,, transformă platoul emisiunii „Acces Direct” în „câmp de luptă”, într-o cursă nebună pentru descoperirea „Vedetei Fantastice” din showbiz-ul românesc.

Două echipe de artişti formate din Margherita, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Nicoleta Voica, Mihai Trăistariu, Vali Vijelie, Steliana Sima, Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu şi Constantin Măgureanu se vor întrece pentru a obţine indicii, care să le ajute să descopere cine este personajul care se ascunde în spatele „Vedetei Fantastice”, în vreme ce juriul competiţiei va fi format din Ionela Prodan, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu şi însăşi „Vedeta Fantastică”.

Echipa care va oferi cele mai multe răspunsuri corecte la finalul fiecărei runde de întrebări va avea dreptul să obţină un indiciu despre identitatea „Vedetei Fantastice”, în timp ce echipa care pierde va primi o pedeapsă. Şi pentru că ştiu să se distreze, indiferent de situaţie, vedetele vor cânta, vor dansa şi vor face haz de necaz.

Post-ul Surprize la „Acces Direct”. La ce își supune Mirela Vaida invitații apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *