16/09/2021

Imaginile indecente cu fiica lui Boureanu scot la iveală amănunte incredibile. “Acesta este abia începutul”

Imaginile indecente cu fiica lui Boureanu, apărute în presă zilele acestea,  scot la iveală amănunte incredibile. Monica Tatoiu, prietenă veche a familiei, este îngrozită de gestul Ioanei, în vârstă de 16 ani.

Imaginile indecente cu fiica lui Boureanu au făcut furori în mediul virtual, iar Monica Tatoiu a vorbit despre gestul Ioanei.

Imaginile indecente cu fiica lui Boureanu scot la iveală amănunte incredibile. “Acesta este abia începutul”

Imaginile indecente cu fiica lui Boureanu au speriat-o pe Monica Tatoiu

”A fost scăpată din mână, iar acesta e abia începutul. Dacă în liceu derapajele sunt minime, copilul se întoarce la matcă. Orice om poate fi adus pe calea cea bună, dacă mama și tata se ocupă. Rolul familiei, al educației în familie este esențial în optimizarea acestor derapaje. Dacă copilul nu e controlat, dacă copilul provine dintr-o familie dezorganizată, dacă copilul este lăsat să se descurce singur, modelele pe care el și le va alege sunt modele din afara societății civilizate.”, a Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Zilele trecute, Monica Tatoiu a făcut  dezvăluiri  și despre procesul pentru custodia fiicei lui Boureanu. Se pare că, fiica fostului politician este în pragul exmatriculării. Se pare că acesta a mers astăzi în faţa judecătorului împreună cu iubita lui, Laura Dincă.

Post-ul Imaginile indecente cu fiica lui Boureanu scot la iveală amănunte incredibile. “Acesta este abia începutul” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.